Giyotincam Sistemleri

Giyotin Cam, özel tasarım olarak üretilen ve kış bahçeleri, balkonlar ve restaurantların kapatılmak amacı ile kullanılan bölgelerine montajı sistemlerdir.

Giyotin Cam Sistemleri

Giyotin Cam, özel tasarım olarak üretilen ve kış bahçeleri, balkonlar ve restaurantların kapatılmak amacı ile kullanılan bölgelerine montajı yapılabilen hareketli cam çeşididir. Firmamız ise müşterilerimiz için en kaliteli giyotin cam uygulamasını hazırlamakta ve montajını gerçekleştirmektedir. %100 ısı yalıtımına sahip olan Ada Yapı giyotin cam sistemi sayesinde odada bulunan ısının korunması maksimum derecede sağlanabilmektedir. Hem yaz hem de kış aylarında çok tercih edilen bu model yaz aylarında serinliği, kış aylarında ise sıcaklığı polyamid bariyerler sayesinde %100 olarak muhafaza etmeye de fayda sağlamaktadır.
Giyotin Cam, Pergola, Pergola Tente, Bioklimatik Pergola ve Küpeşte Sistemleri üstü açık yaşam alanlarınızı daha fonksiyonel şekilde kullanmak için size bir fırsat yaratır. Kaliteliden ödün vermeden hazırlanan küpeşte ile istediğiniz alanı rahatlıkla kapattırabilirsiniz. Motorlu küpeşteyi uygulamak istediğiniz alana montaj uygulamasından sonra keyifle kullanmaya başlanabilirsiniz. Esen rüzgarı önlemek amacı ile kış bahçesi gibi şirin sıcak alanlar oluşturabilirsiniz. Giyotin Cam Sistemleri ile alanlar istenildiğinde açılarak tamamen açık hale getirilebilir olduğu gibi yarım kullanım olarak da rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.