Acilir Pergola Tente

Biz, konutlara yönelik geri çekilebilir pergola veranda ve güverte pergola örtülerinin uluslararası bir üreticisi, distribütörü ve montajcısıyız.

 Acilir Pergola Tente Sistemleri

Biz, konutlara yönelik geri çekilebilir pergola veranda ve güverte pergola örtülerinin uluslararası bir üreticisi, distribütörü ve montajcısıyız. Geri Çekilebilir tenteler , sadece sert unsurlar sizi koruyamaz aynı zamanda bir başka donuk açık alan taze bir estetik enjekte seçeneklerin sayısız sunuyoruz.

Açılır kapanır Pergola Kanopi Sistemleri ve Veranda Örtüleri

Daha fazla bilgi almak için yukarıdaki modellerden herhangi birine tıklayabilir veya açılır kapanır veranda ve açılır kapanır pergola tente kapak sistemlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için aşağı kaydırabilirsiniz.

Pergola Nedir?

Pergolalar, genellikle bahçelerde, geniş teraslarda veya teraslarda ve hatta park alanlarında bulunan büyük, açık dış mekan yapılarıdır. Bu dış mekan yaşam yapıları, bağımsız veya bir binaya bağlı olabilir ve dışarıdaki bir alanı desteklemek ve korumak için kolonlar, kirişler ve kirişler gibi elemanlara sahip olabilir. Pergolalar gölgeleme yapmak, bir dış mekan yaşam alanı yaratmak, etkileyici bir estetik çekicilik ile herhangi bir dış mekan yapısını geliştirmek ve hatta bir iç odaya bir uzantı oluşturmak için kullanılır.

Güverte, Veranda ve Sundurma Pergola Örtüleri Nelerdir ?

Bir veranda kaplaması, hem pratik işlevsellik hem de şık dekoratif iyileştirmeler sunmak için özel olarak tasarlanabilir. Esasen, bizim veranda tonları bağlı bir sert su geçirmez asılı dışarıdadır evin, bir deste bağlı ya da tente müstakil model ve boyutuna bağlı olarak aşırı 175 mil rüzgarları dayanacak şekilde tasarlanmış olabilir mesajların tarafından demirlemiş çerçeve, şiddetli yağmurlara, hatta doluya bile dayanabilir. Bir fırtına karaya çıkarsa, veranda tentenize güvenebileceğiniz anlamına gelir. Çok yönlü, dayanıklı ürünlerin önemini anladığımızdan, seçilecek çok çeşitli stiller, renkler ve seçilecek kumaşlar sunuyoruz.Bir veranda bioklimatik  pergola, alanı yalnızca sert hava koşullarından korumakla kalmayacak, aynı zamanda dış mekanı bir bütün olarak güzelleştirecek çeşitli işlevlere hizmet edebilir.

Normal Pergola Örtüsü ile Açılır Çatı Arasındaki Fark Nedir ?

Normal veya geleneksel bir Bioclimatic pergola genellikle ahşaptan yapılır ve güneşten, yağmurdan veya kardan korunmak için herhangi bir kaplamaya sahip değildir. Geri çekilebilir bir çatı veya bazılarının geri çekilebilir bir tente örtüsü, alüminyum veya ahşaptan yapılmış bir yapıdır ve güneş/yağmur/kar gibi unsurlardan koruma sağlayan geri çekilebilir veya döner bir panjur çatısına sahiptir.

Pergola Örtüleri Su Geçirmez mi ?

Evet, Bioclimatic pergola örtülerimizin çoğu su geçirmezdir (suya dayanıklı ve su iticiden farklıdır, olumsuz hava koşullarından bağımsız olarak maksimum dış alan kullanımına izin verir.

Suya Dayanıklı, Su İtici ve Su Geçirmez Arasındaki Fark Nedir ?

Suya dayanıklı, en düşük su koruma seviyesini sunar . Geri çekilebilir bir tente kumaşı suya direniyorsa, bunun nedeni genellikle kumaşın sizinle çok hafif bir duş arasında bir bariyer görevi görmesidir. Suyun malzemeden sızması biraz zaman aldığından, sıkı dokunmuş kumaşlar çok küçük bir su geçirmezlik derecesi sunacaktır. Su penetrasyonuna karşı geçirimsiz değildir, ancak yağışa çok sınırlı bir maruz kalmaya dayanabilir. Bununla birlikte, bir kaplama veya emprenye ilavesiyle, geri çekilebilir bir tente kumaşı su itici yapabilirsiniz.

Su itici suya dayanıklılıktan bir adım ötededir ve orta  düzeyde su koruması sunar . Bu, suyun malzemeye kolayca nüfuz edemeyeceği anlamına gelir (teknik terim, hidrofobik olmasıdır). Bunun yerine dışarıda boncuklar. Bununla birlikte, basınç uyguladığınız anda gökyüzünün aniden açılıp tüm şiddetli yağmuru salması gibi, yağmur suyu kaplamadan, kumaştan ve verandanıza veya güvertenize sızmaya başlar.
Su geçirmez bir malzeme veya ürün, su girişine tamamen karşı dayanıklı olan ve şiddetli yağmur dahil en yüksek düzeyde su koruması sunan bir malzemedir. Ürün veya malzemenin içine veya dışına veya kenarlarından su giremez. Su geçirmez bir malzeme veya ürün, suya karşı sürekli koruma sağlayabilir.
Geri Çekilebilir Tenteler  suya dayanıklı kumaş sunmuyor. Katlanır yan kollu tentelerimizde yalnızca su geçirmez kumaşlar ve tüm açılır çatı pergolalarımızda su geçirmez kumaşlar sunuyoruz.

Güverte Çatı ve Pergola Örtüleri Ne Kadar Maliyetlidir ?

Normal veya geleneksel bir pergola güneşten, yağmurdan veya kardan korumak için herhangi bir örtüye sahip olmadığı için, onu açılır kapanır bir çatı pergolasıyla karşılaştırmak zordur.
İster işinizi, ister konutunuzu , ticari mülkünüzü veya kurumsal binanızı süslemek isteyin, Hausfargen tüm geri çekilebilir veranda örtüsü ihtiyaçlarınız için önde gelen kaynaktır. Sadece güvenilir veranda gölgeliği ile birlikte gelen artan dış mekan erişilebilirliğini sunmakla kalmıyoruz, aynı zamanda mülkünüze benzersiz ve şık yükseltmeler de sunuyoruz.