Açılır Tente sistemleri

Açılır Tente Sistemleri Tüm Haus Fargen PERGOLA açılır kapanır çatı tente modellerimiz size doğa üzerinde benzersiz bir kontrol düzeyi sağlar.

Açılır Tente sistemleri

Açılır Tente Sistemleri Tüm Haus Fargen PERGOLA açılır kapanır çatı tente modellerimiz size doğa üzerinde benzersiz bir kontrol düzeyi sağlar. Bu motorlu veya manuel pergola sistemleri, verandanızı olması gerektiği gibi tam potansiyeliyle kullanmanızı sağlar. Bir restorancı olarak, zorlu günlerde veranda kullanımını kaybetmeden verandanızın kullanımını ve gelirinizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Ev sahibi için arka bahçe deneyiminizin lüksünü genişletebilirsiniz. Bioclimatic Pergola tentelerimiz, dış mekanda yaşam hayallerinizi gerçeğe dönüştürerek hızla modaya dönüşüyor. Küçük ve geniş alanlar için tasarlanmış, bağımsız veya duvara monte edilmiş ve bir dizi yenilikçi alüminyum ve ahşap tasarımda mevcuttur. Sizi özel yapım bir Pergola ürününün nasıl yapıldığını keşfetmeye davet ediyoruz. Tente evinize veya işinize değer katabilir.

Tente sistemleri, daha büyük yerleşim alanları ve restoran kafeler için nihai sistemlerdir. En kapsamlı ürün teklifine sahibiz ve Pergola Tente, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun şekilde birçok modelde mevcuttur. Elementlere karşı dayanıklılık ve işlev katarlar. Bu sistemler, suyu dağıtmak için entegre oluklar ile hem güneş koruması hem de sert yağmur koruması olarak kullanılabilir. Tüm Pergola modelleri, bölgenize uyacak şekilde özel olarak üretilmiştir. Model, boyut ve özelliklere ve tentenin duvara monte edilip edilemeyeceğine veya bağımsız ve kendinden destekli bir sistem olması gerekip gerekmediğine göre seçilecektir. Sistem seçiminiz ayrıca, 3 sezonluk bir oda oluşturmak için aşağı açılan hata ekranları veya pencereli daha soğuk hava fermuar ekranları eklemek isteyip istemediğinize bağlı olacaktır. Daha geniş alanları kapsayacak şekilde birden fazla ünite bir oluk sistemi ile birlikte monte edilebilir. 

Daha küçük Pergola  tente sistemleri, bir el krankıyla manuel olarak çalıştırılabilir. Daha büyük Pergola  tente sistemleri, elde tutulan bir uzaktan kumandayla kontrol edilen entegre bir borulu motorla rahatlıkla çalıştırılır. Uzaktan kumanda ile Pergola  otomatik olarak uzayacak ve geri çekilecektir. 
Restoranlar ve kafeler için bu tenteler hızla moda oluyor. Şiddetli gün ortası güneşi ve sert hava koşullarında misafirlerinizi ve açık oturma alanını korumak, müşterilerinizi mutlu ve rahat tutar. Verandada hizmet vermeye devam edebilmek, kötü hava koşullarında 
Tente sistemleri, daha büyük yerleşim alanları ve restoran kafeler için nihai sistemlerdir. En kapsamlı ürün teklifine sahibiz ve Pergola Tente, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun şekilde birçok modelde mevcuttur. Elementlere karşı dayanıklılık ve işlev katarlar. Bu sistemler, suyu dağıtmak için entegre oluklar ile hem güneş koruması hem de sert yağmur koruması olarak kullanılabilir. Tüm Pergola  modelleri, bölgenize uyacak şekilde özel olarak üretilmiştir. Model, boyut ve özelliklere ve tentenin duvara monte edilip edilemeyeceğine veya bağımsız ve kendinden destekli bir sistem olması gerekip gerekmediğine göre seçilecektir. Sistem seçiminiz ayrıca, 3 sezonluk bir oda oluşturmak için aşağı açılan hata ekranları veya pencereli daha soğuk hava fermuar ekranları eklemek isteyip istemediğinize bağlı olacaktır. Daha geniş alanları kapsayacak şekilde birden fazla ünite bir oluk sistemi ile birlikte monte edilebilir. 
Daha küçük Pergola Tente sistemler, manuel olarak çalıştırılabilir. Daha büyük Bioklimatik Pergola tente sistemleri, elde tutulan bir uzaktan kumandayla kontrol edilen entegre bir borulu motorla rahatlıkla çalıştırılır. Uzaktan kumanda ile Pergola  otomatik olarak uzayacak ve geri çekilecektir. 
Restoranlar ve kafeler için bu tenteler hızla moda oluyor. Şiddetli gün ortası güneşi ve sert hava koşullarında misafirlerinizi ve açık oturma alanını korumak, müşterilerinizi mutlu ve rahat tutar. Veranda da hizmet vermeye devam edebilmektir.