Alüminyum Pergole

Alüminyum pergole, hafif ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Estetik görünümü ve uzun ömürlü yapısıyla açık hava alanlarına modern bir dokunuş katar.

Alüminyum Pergole Sistemi

Pergola Sistemi, toz boyalı alüminyum profiller ve galvanizli çelik elemanlardan ayarlanabilir bağlantı elemanları, montajlar vb. yapılmıştır. Bağlantı elemanı profilleri, çatı kirişi eğim açısının 20°'ye kadar düzgün ayarlanmasının yanı sıra bunların uzunlamasına ve enine hareketini sağlar.
Alüminyum Pergole sisteminin elektronik kontrollü kapağı, tüm yıl boyunca tam konfor için iç ve dış alanlarınızı sorunsuz bir şekilde entegre etmenize olanak tanır. Pergolalar, sert hava koşullarından korunma sağlarken iklim kontrolü için işlevsel ve çekici bir çözümdür. Güneş battıktan sonra bile terasınızı geniş bir salona dönüştürün!
Standart yapı renkleri gümüş, beyaz ve dekoratif imitasyon ahşaptır. RAL paletinden alüminyum konstrüksiyonun standart dışı renkleri de istek üzerine mevcuttur.

Tüm pergolalar Somfy veya Elero Picolo XL motorlarla motorize edilir.
Eşsiz Bioklimatik Pergola sistemimiz, alan kullanımı ve herhangi bir ortamda gölge sağlamak için etkili, estetik açıdan hoş ve uygun maliyetli bir çözümdür. Pergolaları evlere, restoranlara, otellere, barlara ve ticari dış mekanlara kurduk.
Devirilebilir kanatlı pergola tente sisteminin toz kaplı alüminyum yapısı, motorlu bir panjur kanat kanopiye sahiptir. Dayanıklılık, sağlamlık ve yüksek rüzgar direnci ile birleştiğinde, güvenli ve kolay kullanımı garanti ederler. Gizli drenaj sistemi ayrıca yağmur suyunu verimli bir şekilde toplamanızı sağlayan pergolaları çevre dostu hale getirir.
Yeni Bioclimatic Pergola Solid'imiz alüminyumdan yapılmıştır ve hareketli bir çatıya sahiptir. Bu, yüksek estetik ve işlevsellik ile karakterize edilen bir üründür. Temel avantajlar, yerleşik ve gizli bir su toplama sistemi ve isteğe bağlı LED aydınlatmayı içeriyordu. Motor sistemi, yerleşik bir elektrikli tahrik ile hareket ettirilir ve çatı kaplama sisteminin kolay çalıştırılmasını sağlar.