Bioklimatik Pergolalar

Bioklimatik Pergolalar

Pergolalar, dış mekan bahçelerinizde peyzaj için önemli bir tasarım öğesidir. Dış mekan yaşamınıza ihtişam ve çekicilik katar.

Bioklimatik Pergolalar

Pergolalar, dış mekan bahçelerinizde peyzaj için önemli bir tasarım öğesidir. Dış mekan yaşamınıza ihtişam ve çekicilik katar. Yollarınızı, teraslarınızı, yüzme havuzlarınızın yakınlarını veya dış mekanınızdaki herhangi bir oturma alanını kaplayan samimi yapılardır. Yaz sezonunda da açık havada eğlence ve rahatlama yaşayabilirsiniz. Pergolaların birbirinden güzel yapıları altında dış mekanlarınızı canlı hale getirebilirsiniz. Bioclimatic Pergolalar, her mevsim açık hava bahçelerinizin keyfini çıkarmanız için gölgeli alanlar sunar. Her tür durum için benzersiz bir dış tanım sağlayan farklı bioklimatik pergola stilleri vardır.

Pergola'nın farklı stilleri

1. Romantik kaçamak
Güzel tasarım yapılarına sahip pergolalar, dış mekan bahçenizde romantik bir kaçamak tanımlayabilir. Sağlam beyaz kirişlere ve beyaz yan kafeslere sahip ahşap pergolalar, dış mekan bahçelerinin cazibesini ortaya çıkarıyor.

2. Çocuk oyun alanı
Yaz tatilleri çocukları açık havada çeker ve doğayla oynar. Tente Pergolalar ile gün ışığı altında güzel bir oyun alanı oluşturarak tatillerini özel kılın. Açık bahçeler, çapraz kirişli ahşap pergolaların ve ahşap pergola tente yapısını destekleyen sağlam çelik çubukların altında oynayan çocuklarla cıvıldayacak. Pergolalar, çocuklara taze bir nefes vererek büyüleyici bir esinti içlerinden sızmasına izin verecek bambu perdeleri taşıyabilir.

3. Parti zamanı
Açık bahçelerde bir olayı kutlamak. Ardından açık havada parti yapma zamanı. Çevresindeki güzel perdelere sahip pergolalar, ilgili durumla senkronize bir şekilde kraliyet çekiciliğine ekstra bir dokunuş verebilir. 20 kişiye kadar misafir ağırlayabilen pergolalar, altlarındaki doğru oturma yerleri ile dış mekanlarınızı çarpıcı bir şekilde tanımlayabilir. 

4. Pergolalı Salıncak
İki salıncak veya bir salıncak tutan uzun, sağlam çelik pergolalar, güneş ışığı altında açık hava bahçelerinde tembellik yapmak için mükemmel bir rahat bölgedir. Peyzajınız için dış mekanınızı güzel pergolalarla süslemeye hazır olun, Hausfargen ile bağlantı kurun ve komşularınızı kıskandırın!