Gölgelendirme Tente

Sert havalarda depolamaya izin verirken sıcak, güneşli verandanızın keyfini çıkarın. Güneşin zararlı UV ışınlarının bir kısmını engellemektedir.

Gölgelendirme Veranda Tenteleri

Sert havalarda depolamaya izin verirken sıcak, güneşli verandanızın keyfini çıkarın. Güneşin zararlı UV ışınlarının bir kısmını engelleme kabiliyeti nedeniyle, daha fazla ev sahibi bir güverte ve veranda tentesi kurmayı tercih ediyor. Kumaş modellerde, bioklimatik pergola genellikle tentelerin malzemesine doğrudan güneş ışığını daha iyi dağıtan ve böylece sizi güneş yanığından koruyan özel maddeler uygulanır.

Pergola Veranda Tenteleri, kuru dallar gibi dış mekan çöplerini tutabilir. Bu nedenle, verandanız her zaman temiz tutulur ve evinizdeki ısı miktarını yüzde 77'ye kadar azaltabilir. Veranda Pergola Tenteleri evinizin güzelliğine, güvenliğine, konforuna ve alanına katkıda bulunabileceğinden, inşaatları için fazla para harcamanıza gerek kalmadan evinizin değerini artıracaktır.
Tam tente ve örtü yelpazemiz, aşağıda bulunan verandanız, kapılarınız veya pencereleriniz için üst düzey  geri çekilebilir tenteler kalıcı alüminyum  veranda örtülerine ve garajlara kadar uzanır. Tüm birimlerimiz, belirtildiği gibi bir dizi kurulum karmaşıklığı ile ev sahibi düşünülerek tasarlanmıştır. Bizi arayın, alanınız için mükemmel tenteyi bulmanıza yardımcı olalım.