Pergola Fiyatlari

Pergola fiyatlari m2 göre degişmektedir.

Pergola Fiyatlari Nedir ?

Pergola fiyatlari m2 göre degişmektedir, Pergolalar ve motorlu çatı sistemleri, dış mekan yaşamı için en son mimari trend, ancak motorlu bir pergolanın ne kadara mal olduğunu biliyor musunuz? Arka bahçenizi rahat ve dinlendirici bir yere dönüştürmekten evinize stil ve zarafet katmaya kadar, motorlu bir pergola evinize çok büyük faydalar sağlayabilir.

Neden Motorlu Pergola Seçmelisiniz ?

Pergolalar, dış mekan alanlarına güzellik ve görsel çekicilik katarak arka bahçelerini sürekli olarak geliştirmek isteyen ev sahipleri için mükemmeldir. Halihazırda bir güverteniz varsa, onu modern bir Bioklimatik pergola ile evinizin duvarlarının ötesine uzatabilirsiniz .
Güneşin üzerlerine battığı yazları dışarıda geçirmek isteyenler için idealdir. Doğru şekilde tasarlanır ve kurulursa, maksimum ısı koruması sağlarken size güneşli bir deneyim sağlamak için doğru miktarda ışık verebilir.
Ancak aralarından seçim yapabileceğiniz bu kadar çok seçenek ve bunları kurmaya hazır eşit sayıda müteahhit varken, hangi standart özelliklerin dahil olduğunu nasıl öğreneceksiniz? Kullanılacak en iyi malzemeler nelerdir? Ve motorlu bir pergola tente ne kadara mal olacak?

Motorlu Pergola Maliyetini Etkileyen Faktörler

motorlu pergolaların maliyetini çeşitli şeyler etkiler, bunlardan bazıları:
motorlu Çatınızın Boyutu
Genel bir kural olarak, motorlu çatı sisteminiz ne kadar büyükse, o kadar pahalı olur. Ek olarak, gideceğiniz dış mekan yapısının türüne de bağlıdır. Örneğin, motorlu bir kabin , çok az kurulum çalışması gerektirecektir ve genellikle bir standart boyuta sahiptir, bu nedenle kurulumu nispeten ucuz olacaktır. Aksine, büyük bir motorlu Bioclimatic pergolanın maliyeti önemli ölçüde daha yüksek olacaktır.
Pergola yapımında kullanılan malzeme ne kadar büyük olursa, maliyet de o kadar yüksek olacaktır. Yaşadığınız yere bağlı olarak, motorlu bir pergola, olağanüstü bir kar yükü taşıyabilecek bir çatıya ihtiyaç duyacaktır. Kar yükü ve yağmur yükü için takviyeler ne kadar yüksek olursa, kurulum maliyeti de o kadar yüksek olur.
Pergolanızın Kalitesi
Güçlü, dayanıklı malzemeden yapılmış yüksek kaliteli bir pergola size, örneğin sadece PVC gibi plastik malzemeler kullanan bir veranda örtüsünden çok daha pahalıya mal olacaktır. Bir alüminyum pergola seçerseniz, alüminyum kalitesine bağlı olarak çatınızın maliyeti 50-90 dolar arasında olabilir. Standart bir  pergola fiyatlari m2  size 2500 ila 6000 $ arasında bir maliyete mal olabilirken, çelik bir pergola size metrekare başına 30 ila 60 $ arasında mal olabilir.

Özel Yapım Motorlu Pergola Maliyeti

Son sonucun dış mekan ev tarzınıza uygun olmasını sağlamak için pergolanız için ısmarlama bir tasarım veya özel malzemeler de sipariş edebilirsiniz.
motorlu Pergola Maliyetini Sonlandırmak
Karantina hepimiz için zor oldu. Ancak Türkiye'de ki milyonlarca ev sahibi, ailelerinin evde güvenle vakit geçirebilmelerini sağlamak için dış mekanları otomatik motorlu çatı sistemleriyle içeri getirmeye karar verdi.
Bu motorlu pergolalar, aileniz ve arkadaşlarınızla güvenle vakit geçirebileceğiniz yağmur geçirmez ayarlar sunar.
Doğru pergola üreticisini seçmek, katlanmak zorunda kalacağınız masraflarda dünyalar kadar fark yaratabilir. En pahalı seçeneğin mutlaka en iyisi olmadığını hatırlamak önemlidir. Tente Pergolanızın iyi göründüğünden ve bulunduğunuz yerdeki hava için yeterince büyük ve doğru olduğundan emin olmak için uzman rehberliğine ihtiyacınız var.
Bu pergola satın alma kılavuzunun , motorlu bir pergola çatı sistemi satın alma ve kurma sürecinize başlamadan önce bilmeniz gereken tüm gerekli bilgileri size sağlayabileceğini umuyoruz.