Pergola Sistemleri

Pergola Sistemleri Açık havada yemek yemek ve dışarıda uzanmak, hayatın en tatlı, en basit zevklerinden ikisidir.

Pergola Sistemleri

Bioclimatic Pergola Açık havada yemek yemek ve dışarıda uzanmak, hayatın en tatlı, en basit zevklerinden ikisidir. Tabii ki, kendinizi yemek tabağınızın yanından geçen sinir bozucu uçan böceklerle savaşırken bulana ya da öğleden sonra bir veranda ertelemesinden sonra vücudunuzun her santimine bol miktarda aloe vera uygulayarak gününüzü sonlandırana kadar. Bizim tavsiyemiz? Güneş yanığı ve sivrisinek ısırıklarının gerçek sokmasını tamamen önlemenizi sağlayan bir dış mekan yapısına yatırım yapın.
Pergolalar ve çardaklar, her yerde ve iyi bir nedenle dış mekan ve bahçe tasarımlarında temel dayanaklardır. Bu yapılar güneş ışığını yayar, tırmanan çiçekleri destekler ve aynı anda arka bahçenize tüm stili eklerken sert unsurlardan bir sığınak oluşturur. Bununla birlikte, Tente pergolalar ve çardakların belirgin farklılıkları vardır ve biri evinize diğerinden daha fazla fayda sağlayabilir. Hangisinin sizin için en uygun olduğunu bulmak için her yapı hakkında bilgi alın, ardından aşağıdaki bağlantılardan favori tasarımlarımızı satın alın.

Pergolalar

Bioklimatik Pergolalar, terasları sert öğleden sonra güneşinden kurtarmak veya arka bahçelerdeki tırmanma çiçeklerini desteklemek için sıklıkla kullanılan zarif dış mekan yapılarıdır. Görkemli yapılar, bir dizi açık çapraz kirişi, çerçeveyi veya tepedeki kanopi kaplamalarını destekleyen dikey sütunlarla tanımlanır. Pergolalar, geleneksel, sağlam çatılardan yoksun olmaları ve dağınık güneş ışığını ve yapının içine rutubetli yaz rüzgarlarını karşılayan açık, havadar bir yapıya sahip olmaları bakımından çardaklardan farklıdır.
Dış mekan alanınızı kendinize ait bir pergola ile yükseltin. Tavandaki açık çapraz kirişlerden örülmüş parıldayan bistro ışıklarıyla tamamlanan, açık havada bir yemek alanı yaratmak için döşeli verandanıza bir pergola ekleyin. Diğer bir fikir? İç yaşam alanınızı genişletmek için bir pergola tente kullanın ve tüm çan ve ıslıklarla süslenmiş bir açık hava salonu yaratın. Her türlü hava koşuluna uygun mobilyalar, sert bir alan kilim, parlayan fenerler, sitronella mumları, saksı pozları ve köşede canlı bir içecek arabası düşünün.