Pergola Veranda

Pergola veranda, dış mekanlarda kullanılan şık ve çok yönlü bir yapıdır. Güneş ve yağmura karşı koruma sağlar, keyifli bir yaşam alanı oluşturur.

Pergola Veranda Sistemleri

Pergola Veranda yatay jaluziler, ışık, ısı ve mahremiyet kontrolü sunan oldukça verimli bir gölgeleme çözümüdür. Panjurlar, duruma ve gereksinimlere bağlı olarak hem içeriden hem de dışarıdan takılabilir. Tasarım esnekliği nedeniyle, çoğu yatay veya eğimli cam çatı yüzeyine uygundur ve hatta düzensiz şekillere uyacak şekilde yapılabilir.

Ayrıca Bioklimatik Pergola Veranda yatay panjur sistemi ev, ofisveya fabrika çevresinde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Örneğin, kış bahçeleri, çatı pencereleri, terasları, cam çatıları ve daha fazlasını örtmek veya çevrelemek için.
Pergola Tente Yüksek kalite ve işlevsellik  en son malzeme ve teknolojiyle tasarlanmış olup, yüksek kaliteli çalışma ve uzun süreli performans sağlar. En kaliteli kumaşlar, panjurların dayanıklılığını garanti eder.
Enerji tasarrufu  Pergola Veranda sistemi odaların ısınmasını engeller, böylece klima ihtiyacını büyük ölçüde azaltır.
Optik konfor uygulanan HIGH-T-TEX kumaşlar, odaya giren güneş ışınlarının bir sonucu olarak ortaya çıkan kontrastları etkili bir şekilde azaltır.

Kumaş gerdirme sistemi  özel bir yerleşik kumaş gerdirme sistemi kullanmak, kumaşı sürekli gergin tutar. Bu, geniş yüzeylerde bile yatay ve eğimli yüzeylerde etkin çalışma sağlar.
Kullanışlı montaj çözümleri alüminyum montaj braketleri, sistemin kurulumunu hem basit hem de hızlı hale getirir.
Düzensiz şekilleri kaplama seçenekleri  benzersiz sistemimiz üçgenler, eğriler ve simetrik yamuklar gibi düzensiz şekilli camların kaplanmasına olanak tanır. Büyük yüzeyler ayrıca nihai esneklik için ayrı sistemlere bölünebilir.