Pergole Tente

Pergola Tente, dış mekan yaşamını yeni zirvelere taşır ve dış mekan odanızın çerçevesini sağlar.

Pergole Tente Sistemleri

Pergola Tente, dış mekan yaşamını yeni zirvelere taşır ve dış mekan odanızın çerçevesini sağlar. Özel şekil ve boyutların yanı sıra birçok standart boyutta sunulan Pergola kitleri, mimari ilginin yanı sıra mükemmel miktarda gölge ve mahremiyet sağlar. Hayallerinizdeki dış mekanı yaratmak için bir pergola gölgelik, aydınlatma, perdeler, ısıtıcılar veya bir vantilatör ekleyin.
Pergola alüminyum takviyeli hücresel PVC ve tamamen alüminyum pergola kitleri, neredeyse sınırsız tasarım seçenekleriyle birlikte inanılmaz bir güç sunar. Tüm Pergola kitleri, dış mekan yaşam alanınızı mükemmel şekilde tamamlayan bir pergola oluşturmak için tescilli ColorLast boyama işlemimiz kullanılarak tamamlanabilir. Paslanmaz çelik donanım ve ayrıntılı kurulum talimatları, pergolanızı inşa etmenin basit ve hızlı olması için yaptığımız her prefabrik Bioklimatik pergola kitine dahildir.

Pergola yedi standart modelde sunulmaktadır. Orijinal Pergola, klasik pergola tente tasarımına az bakım gerektiren modern yaklaşımımızdır. Pergola , klasik pergolayı alır ve maksimum gölge kapsamı için manuel olarak geri çekilebilir bir kumaş gölgelik sistemi ekler. Duvar Pergolası, mimari bir ilgi eklemek için bir kapı, pencere veya garaj kapısı üzerine duvara monte edilmek üzere tasarlanmış güzel bir vurgu pergolasıdır. Pergola, geri çekilebilir gölgelik ve yağmur koruması sunan minimalist gölge yapımızdır. Pergola Tente Sistemleri, geri çekilebilir gölgelik ile modern bir tarz sunar. Pergola Vizyonu Dış mekan yaşam alanınıza mükemmel uyum sağlamak için tasarladığınız tamamen özelleştirilebilir pergola setimizdir. Pergola, serinletici gölgeyi en üst düzeye çıkarmak için geniş üst kirişlere sahip şık, modern bir tasarımdaki ilk tamamen alüminyum yapıdır. Ayrıca, özel boyutlu yapısal pergola bileşenleri, eğriler, kemerler ve dekoratif öğeler ile tam boyut ve tasarım özelliklerine göre özel Bioclimatic pergola kitleri tasarlıyoruz.
Her Pergola, 25 Yıllık Sınırlı Konut Garantisi veya 10 Yıllık Sınırlı Ticari Garanti kapsamındadır. Az bakım gerektiren yeni pergola kitinizin çürüme, bükülme veya bölünmeyeceğinden ve %100 termit geçirmez olduğundan emin olabilirsiniz. Yıllarca güzellik ve keyif sağlayacaktır.