Rolling Roof, Biolimatik Pergola Sistemleri

Döner Çatı Pergolası Yağmur, kar, güneş, rüzgar, gün ışığı gibi etkenlerden koruma sağlamanın yanı sıra ısı yalıtımı ile tam koruma sağlayan sistemlerdir.

Rolling Roof, Biolimatik Pergola Sistemleri

Döner Çatı Pergolası Yağmur, kar, güneş, rüzgar, gün ışığı gibi etkenlerden koruma sağlamanın yanı sıra ısı yalıtımı ile tam koruma sağlayan dört mevsim konforunu yaşayabileceğiniz sistemimizdir. Rolling Roof Modern Pergola Tente müşterilerine birçok kolaylık ve avantaj sağlamaktadır. Pergola gölgeleme için kullanılır. Yağmurlu havalarda su sızdırma riski olduğundan yağışsız hava şartlarında kullanım için daha uygundur. Ancak Rolling Roof sunroof sisteminde paneller istenilen açıda katlanabildiğinden dış ortam yağışlı olsa dahi panelleri açarak su almadan havalandırma imkanı sağlar. Aşırı kar yükü taşınamadığından gerekli iç ortam sıcaklığının sağlanamaması durumunda yoğun kar yağışlı havalarda bioclimatic pergolanın açılması gerekir,
Biolimatik Pergola Panelleri Çatı Sürme Rolling Çatı  Perde Sistemi Çalışması Ile Mantık, O Noktaya Pergola Sistemleri Karşılaştırıldığında Temizleme Açısından Çok Daha Kolay Müdahale Edilebilir Bir Sistemdir. Rolling Roof Modern Pergola Sunroof Sistemi, Pergola Sistemlerinde Bulunmayan Güvenlik Önlemlerine Sahiptir. Çift Motor Kullanımından Dolayı Hareket Algılayıcı Anahtarlar Sayesinde Sistem Hareketleri Birbiriyle Uyumlu Yönlendirilmektedir.

Hareket Sensörü Anahtarları

Ürünümüz 36cm paneller sayesinde kendi ekseni etrafında döndürülerek katlanır. Ardından paneller geriye doğru toplanarak tamamen açık bir alan oluşturulur.
Panellerin hareketi tekerlekler ile sağlanmaktadır.
Sistemimizde kullanılan alüminyum profillerin et kalınlıkları; Panel kısmında 2 mm, gövde kısmında 4 mm ve üst ray profilinde 5 mm.
Sarmal çatı sisteminde uyguladığımız yatay taşıyıcılar max. Her 3 m'de bir uygulanır.

Isı Ve Su Yalıtımı

Sistemimizde bulunan su tahliye işleminin yağmur dereleri ile içerideki suyu taşması engellenir ve taşıyıcı ayaklar sayesinde su ana yağmur oluğundan güvenli bir şekilde tahliye edilir.
İç mekan havalandırması gerektiğinde, çok düşük yağışlı hava koşullarında üst paneller kontrollü bir şekilde hafifçe açılarak içerideki hava sirkülasyonu sağlanabilir.
Sarmal çatı tavan sisteminde max. 8 m genişliğinde ve max. 10 m açıklıkta uygulanabilir.
Sistemde kullanılan tüm parçalar paslanmazdır.