Teras Kapatma, Tente, Kış Bahçesi Sistemleri

Kış Bahçesi Sistemleri Cam tavanlı ve kapalı çatılı kış bahçesi ve Teras Kapatma çeşitleri ile kullanıcısına istenilen model ve ölçülerde kullanılmaktadır.

Teras Kapatma, Tente, Kış Bahçesi Sistemleri

Kış Bahçesi Sistemleri Cam tavanlı ve kapalı çatılı kış bahçesi ve Teras Kapatma çeşitleri ile kullanıcısına istenilen model ve ölçülerde yaz-kış rahat ve tüm konforuyla kullanabileceğiniz sorunsuz bir yaşam alanı sunmaktadır. Kış bahçesi yapacaksanız, ağır kış şartlarına tamamen uygun, güvenli ve tam izolasyonlu bir kış bahçesine sahip olmaya özen göstermelisiniz. Kış bahçesi modelleri tek eğimli beşik çatı ve tasarım başta olmak üzere birçok kombinasyonda yapılabilmektedir. Kış bahçeleri, çatı teraslarınız, bahçenizdeki boş alanlar, eski halinden uzak şık ve zarif bir kış bahçesi ile kullanılmayan kamelyalarınızı oda sıcaklığında artı bir yaşam alanına dönüştürebilirsiniz. Pergola Sistemi yada Dilerseniz cam çatılı bir kış bahçesi veya kapalı çatılı katlanır cam oda veya cam oda oluşturabilirsiniz.
Kış Bahçelerinizin Eşsiz Cam Çatı Özelliğine Evinizin O İç Ortamından Bir Telefon Kadar Yakınız. Kış Bahçelerinin Saf Ve Yalın Güzelliğini Yaşamak İçin Yapılan Kış Bahçesi Sistemlerine Evlerinizde, Mutfak Önlerinde, Çatı Teraslarınızda, Bahçenizde Yaptırabilirsiniz.
Veranda Kış Bahçeleri Lüks Bir Yaşam Tarzı Olmaktan Artık Normal Bir İhtiyaç Haline Geldi. Özellikle Son Yapılan Tüm İnşaat Projelerinde Kış Bahçesi Şartnameye Eklendi.

Cam Çatının Genişliği

Bioklimatik pergola ve Kış bahçesi sistemleri, kışın o buz gibi soğuk havalarda oda sıcaklığının eşsiz keyfini yaşatan tek sistemdir. Kışın yağan kar ve yağmur altında cam çatılı kış bahçenizde sıcacık çayınızı yudumlarken aynı zamanda doğa ile iç içe olmanın keyfini yaşayın.
Kış bahçelerinin bu eşsiz lezzetini yaşamak ve yaşamak için yerinizi belirlediğiniz boş alanlarınıza bir an önce kış bahçesi kurmak için harekete geçin ve bu konforu artık dert etmeyin.

Isı Ve Su Yalıtımlı Sıcak Mekanlar

Isı Yalıtımlı Pergola Tente Sistemleri ve Kış Bahçesi'nde bulunan özel üretim camlar, güneşli ve soğuk havalarda ısı yalıtımı sağlayarak yüzde yüz ısı yalıtımı sağlar. Suyu emen profiller oksidasyona neden olur ve maalesef geri dönüşü olmayan ciddi sorunlara neden olur.
Çatı bağlantı aksesuarları ve bağlantı profilleri en üst düzeyde su ve ısı yalıtımı sağlayacak şekilde üretilmektedir. Kış bahçeleri için kullanılan çatı uygulamalarımız hiçbir şekilde su ve soğuk hava sızdırmayacak şekilde tasarlanmıştır.