Veranda Tente Sistemleri

Verandalı tenteler evinize yaşam alanı ve yaşam tarzınıza açık havada lüks bir dokunuş katabilir.

Veranda Tente Sistemleri

Verandalı tenteler evinize yaşam alanı ve yaşam tarzınıza açık havada lüks bir dokunuş katabilir. Zarif, modern evler için çağdaş tarzlarda İngiltere'ye tam donanımlı kaliteli veranda pergola tenteleri veya dönem özelliklerine uygun, uzun zamandır onurlandırılmış geleneksel modeller sunar.
Veranda tentemiz, istediğimiz zaman barbekü keyfi yapmak için kapalı bir alan veya iyi bir kitap ya da bir kadeh şarap ile dinlenmek için bir sığınak oluşturur.

Kaliteli veranda tentelerimiz, dışarıda yaşam tarzının tadını çıkarmanız için tanımlanmış ve korunan bir alan yaratır. Yaz sıcağından ve göz kamaştırıcı ışıktan gölgelenmiş, rahat bir şekilde uzanabileceğiniz bir yer ya da iyi bir kitap ya da bir kadeh şarap ile geri çekilebileceğiniz bir akşam cenneti. Ancak verandanızda vakit geçirmeyi planlıyorsanız, bahçenizi evin en iyi odası yapmak için içini dışarı taşıyoruz.

Eklenen eğlence alanı ile toplantılara ev sahipliği yapın ve yağmur korkusu olmadan barbeküler planlayın. Bioklimatik Pergola Veranda tentenizin altında oturup yağmur yağarken açık havada bir akşamın keyfini çıkarmak size İngiliz havasını yendiğinizi hissettirebilir ve size yaz mevsiminizi uzatma şansı verir.

Veranda Bioclimatic Pergola tenteleri, kendi konseptinde daha küçük bir pencere gölgelik tentesinden farklıdır. Kaliteli veranda tenteleri, bir masa alanını kaplamak için gereken daha büyük konsol talepleri ile güvenli bir şekilde başa çıkmak için tasarlanmıştır, bu genellikle veranda boyutunuza, masa düzeninize veya bütçenize bağlı olarak 3m, 3.5m ve hatta 4m'lik bir dışa erişim gerektirir. Verandalı pergola tentelerin, ölçeğine rağmen bir dereceye kadar rüzgara karşı dayanıklı olması ve bir düzeyde yağmur duşu koruması sağlaması bekleniyor.