Bioiklimsel Pergola

Bioiklimsel Pergola yatay kirişler yapılmış bir bahçe yapıdır. Pergola denir bioclimatique doğal bir ayar dışarıdan konfor bir yer olması amacıyla kullanılır.

BIOIKLIMSEL PERGOLA NEDIR ?

Pergola yatay kirişler yapılmış bir bahçe yapıdır. Pergola denir bioclimatique doğal bir ayar dışarıdan konfor bir yer olması amacıyla iklim değişikliğine mükemmel uyum sağlar çünkü. Bioklimatik pergola bir yapı ve ayarlanabilir alüminyum kaburgalar olan bir çatı oluşur.

Bioklimatik alüminyum pergole tamamen yapılmıştır haddelenmiş alüminyum , bir akıllı sistemi ayarlanabilir paralel veya dik çıtalar, güneşten ve teklif uygun havalandırma ışınlarına göre yönlendirilmiş sağlar. Ayarlanabilir dış mekan çıtalarına sahip bu  Bioklimatik pergola, teraslara, yüzme havuzunun kenarına veya bahçenize mükemmel şekilde monte edilebilir, ancak profesyonel projeler (restoranlar, oteller vb.) için de uygun olabilir . Bioklimatik pergolanızı  farklı seçeneklerle boyutlarınıza göre modüle edin : ZIP perde , mimari güneşlik, led şeritler , yağmur dedektörü, vb.  Dışarıda ek yaşam alanı oluşturmak için özel cam perdeleri de entegre edebilirsiniz  .

Ismarlama Bioklimatik çardak içinde antrasit gri arasında bir uzlaşmadır  tente  ve veranda pergola tente içinde bir olması için ilave yaşam alanı hoş ve estetik tasarımı ile. Motorlu ayarlanabilir çıtalara sahip farklı özel Bioklimatik pergola modellerimizden seçim yapın ve isteklerinizi karşılayan ekstrüde alüminyum yapıdaki pergolayı bulun .

Dış görünüşünüzü optimize etmek ve daha uzun süre keyfini çıkarmak ister misiniz? Bioklimatik pergola de lames orientablesrüzgara ve güneş ışığına dayanıklı, evinizdeki çeşitli güneş kremlerine bir alternatiftir. Alüminyum kanatlarının yönü sayesinde sıcaklığı gerektiği gibi ayarlayın. Dilediğiniz kişiselleştirilmiş Bioklimatik pergolanızın keyfini çıkarın .

Bioklimatik pergola doğal klima bulunmaktadır. Dokulu kaplamaları ve temiz çizgileri, cepheye mükemmel bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanır.

Bioclimatic pergola ile ayarlanabilir pervazlar  modern çizgilerle dayalı, çift duvarlı yapılmış ve çok zarif tasarımı ile olduğu.  Kar, yağmur vb. karşı daha iyi direnç gösterebilen alüminyum bir yapı üzerine yerleştirilmiştir . Sayısız modüler olasılık vardır ve yüksek kaliteli malzemeleri onu, kurulduğu her mimari tarza uyum sağlayabilen ideal bir güneş koruma çözümü haline getirir.