Bioklimatik Pergola Sistemi

Doğrudan fabrika alüminyumundan yapılmış pergola veya Bioklimatik çardak, özellikle uyarlanabilir olma avantajına sahiptir.

Bioklimatik Pergola Sistemleri

Doğrudan fabrika alüminyumundan yapılmış tente pergola veya Bioklimatik çardak , özellikle uyarlanabilir olma avantajına sahiptir. Görünümü iyileştirirken, yaz kış verandanızı yaşam alanı haline getirme işlevini sağlar. Tonları eklenebilir arbor ve kayma ya da katlanır cam perde tamamen kapalı bir boşluk sağlamak. Bu nedenle, pergola kışın ek yaşam alanı rezerve edebilir . Bizim biyoiklimsel pergola özellikle cazip fiyata ihtiyaçlarını karşılamak için ölçmek için kullanılabilir.

Ekstrüde alüminyum çıtaların yönlendirmesi sayesinde hava koşulları ne olursa olsun dış mekanınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Bioclimatic Pergola rüzgara dayanıklı ve %100 su geçirmezdir. Kişisel alüminyum pergola doğrudan entegre LED aydınlatma imkanı ile akşamlarınızı uzatmak için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan pergolalı ayarlanabilir çıtalı. Antrasit grisi olan bu özel yapım Bioklimatik pergola , evinize uygun çeşitli renklerde mevcuttur. Senin Elbise pergola bir ile dikey ekran Zip kör güneş koruma sağlamak için mikro delikli kumaş ile ancak dışarıdan bir görünüm tutarken aynı zamanda gizliliğinizi korumak için.

Bir duvara veya 4 feet üzerine, paralel veya dikey çıtalarla bağlı olsun, pergolanız alanınıza uyum sağlayabilmelidir. Nao Fermetures, zevkinize, isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza göre tamamen özelleştirilebilen farklı Bioklimatik pergola tente modelleri sunar .

Gölgeli bir alandan yararlanın, terasınızı süsleyin, kendinizi rüzgardan koruyun. Yazınıza yeni bir renk katacak bu bioklimatik pergolayı tercih etmeniz için pek çok neden var . Bu son derece yenilikçi model, yağmurlu geceler, yüksek sıcaklıklar, ultraviyole ışınları vb. gibi her durumda açık hava etkinliklerinin keyfini çıkarmanızı sağlayacak... Mevsimlerin tüm öngörülemeyen değişiklikleriyle yüzleşebileceksiniz. Pergolanın çatısı ayarlanabilir çıtalardan oluşmakta olup terasın güneşli mi yoksa gölgeli mi olacağına siz karar verebilirsiniz.

NAO biyoiklimsel pergola çift duvarlı ayarlanabilir pervazlar ile modern bir yapıdır. Bu yapının dış cephelerinin öneminin farkındayız. Yanlış rengi seçmek korkunç sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle Nao Fermetures size zarif bir pergola yaratmanız için özel renkler sunuyor . Antrasit gri RAL 7016 ve beyaz RAL 9010 yapınıza mükemmel uyum sağlar. Bu iki renk, alanınızı öne çıkarmanızı sağlar. Pergola rengi seçmeden önce ihtiyacınıza uygun bir yapı seçmeniz önemlidir.

Geniş Bioklimatik pergola yelpazemiz, terasınızın keyfini daha da fazla çıkarmanızı sağlar. Yağmur yağarsa, terası iyi durumda tutmak için Bioklimatik pergolanın çıtalarını ayarlanabilir çıtalarla kapatın . Kışın güneş ışığının evinize doğal bir şekilde girmesini sağlamak için Bioklimatik pergolanın çıtalarını açabilirsiniz . Yoğun ısı durumunda, ısının altına girmesini önlerken havanın dolaşmasına izin vermek için Bioklimatik pergolanın çıtalarını hafifçe kapatabilirsiniz . Sizin biyoiklimsel pergola klima sizin size yardımcı olacaktır.