Giyotin Cam, Kış Bahçesi, Sürme Cam Sistemleri

Giyotin Cam, Kış Bahçesi, Sürme Cam Sistemleri
Giyotin Cam, Kış Bahçesi, Sürme Cam Sistemleri

Giyotin Cam ve Pergola Sistemleri istenilen tüm ölçülere uygun olarak özel olarak üretilmekte olup her alanda rahatlıkla kullanılabilen kullanışlı ve şıktır.

Giyotin Cam, Kış Bahçesi, Sürme Cam Sistemleri

Giyotin Cam ve Pergola Sistemleri istenilen tüm ölçülere uygun olarak özel olarak üretilmekte olup her alanda rahatlıkla kullanılabilen kullanışlı ve şık bir cam sistemidir. Elektrik motorlu giyotin cam , kendi alanında en gelişmiş, önde gelen motorlu otomatik pencere sistemleridir. Bioklimatik Pergola ve Sürme Cam sisteminin çalışması basit bir otomasyon sistemidir. Bu gelişmiş hareket sistemi ile gözlüklere eşit hareket kabiliyeti kazandırılmıştır. GiyotinCam sisteminin en dikkat çekici özelliği, sistemin ilk sırasına yerleştirilen sabit camdır. Hareketli camlar bu sabit camın üzerine çekilerek sistem açıkken bile camlar tırabzan görevi görerek giyotin camı oluşturur. Bu karmaşık sistemin kullanımı çok kolaydır. Giyotin Cam kullanmayı dakikalar içerisinde öğrenebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Tam otomatik açılıp kapanması sağlanmıştır ve dikey açılan cam panelleri daha önce bir çok yerde görmüşsünüzdür.
Pergola Tente Sistemdeki Cam Modülleri Kullanıcının Mevcut İhtiyacına Göre Üç Farklı Kademede Ayarlayabilirsiniz. Her Projede Isı Yalıtım Özelliği Profesyonelce Sağlanır. Tüm Bu Olanaklar İle Birlikte Giyotin Cam Küpeştenin Farklı Seçeneklerinin Çeşitliliği Aldığı Ürünü Her Koşulda Yönetmek İsteyenler İçin İyi Bir Fırsat Yaratmaktadır. Giyotin Camın Diğer Bir Özelliği De Uzaktan Kumandalı Cam Sistemlerinin En Çok Tercih Edileni Olmasıdır. Bu Cam Sistemini Bu Şekilde Uzaktan Kumanda İle Hiç Zorlanmadan Kolaylıkla Kullanabilirsiniz.

Şık Ve Zarif Tasarım

Bu ürünün bilinen adı giyotin cam olmasaydı kesinlikle şık tasarım cam olurdu çünkü kullanışlı özellikleri kadar tasarımına da özen gösterilmiş bir ürün.
Kusursuz bir kullanımla birleşen ürün size kusursuz bir görünüm sunuyor. Bu sistem tek başına tasarımı ile bile dikkat çeken sistemler arasında yer almaktadır.

Teleskopik Cam

Teleskopik Cam Sistemi olarak da bilinen bu üründe tercih edilen motorlu cam sistemi zengin ve detaylı bir içeriğe sahiptir. Bu motor, bu zengin içeriği şık ve estetik bir görünümle destekler. Bu özellikleri ile ürün emsallerinden oldukça farklı hale gelmektedir.
Bugüne kadar üretilmiş en kaliteli cam sistemlerinden biri olan giyotin cam, sizi başlı başına yeni bir yaşam alanına sürükleyecektir. Teleskopik Camda her türlü hava koşuluna karşı sunulabilecek en etkili ve modern ısı yalıtım yöntemleri kullanılmaktadır.

Paslanmaz Profil

Hareketli Cam Küpeşte sistemlerinden biri olan giyotin cam, özel olarak üretilmiş paslanmaz profillerin üretiminde kullanılmaktadır. Bu profiller yardımıyla ürün paslanmaz hale getirilerek uzun ömürlü olması sağlanır. Giyotin cam sistemlerinde kullanılan güçlü çelik taşıyıcılar tamamen güvenlidir.
Alternatif cam sistemleri sayesinde sistem en üst düzeyde güvenlikte geliştirilmiştir. Ürün tasarımı, duruşu ve görüntüsü ile kullanıcılarına zaten yeterince güven veriyor.