Pergola Nedir?

Pergola, çevre düzenlemenize veya verandanıza görsel ilgi sağlamak için bağımsız veya evinize eklenebilen çapraz kirişli veya kafesli bir kaplamaya sahip sistem

Pergola Nedir ?

Geleneksel olarak, bir pergola, çevre düzenlemenize veya verandanıza görsel ilgi sağlamak için bağımsız veya evinize eklenebilen çapraz kirişli veya kafesli bir kaplamaya sahip bir yapıdır. Pergola ister bağımsız ister bağlı olsun, açık kafes nedeniyle sınırlı miktarda gölge sağlayacaktır, bu da günün bazı bölümlerinde güneş ışınlarını engelleyebilecek, ancak diğerlerinde değil. Bu nedenle, birçok ev sahibi, pergolalarının üzerine bir çatı kurmayı veya tamamen farklı bir gölge yapısı inşa etmeyi düşünür.
Bioklimatik Pergolalara benzeyen ancak sabit çatıları olan yapılara çardak veya çardak denilebilir. Bir köşk, sağlam bir çatıya sahip, ancak temiz havayı engelleyecek duvarları olmayan bağımsız bir yapıdır. İnsanların dışarının sınırsız manzarasının keyfini çıkarırken bir araya gelmeleri için korunaklı bir alan sağlar. Bir çardak ayrıca tipik olarak bir bahçenin pitoresk bir alanında yer alan sağlam bir çatıya sahip bağımsız bir açık yapıdır. Genellikle daha küçüktür ve püristler şeklinin yuvarlak, altıgen veya sekizgen olması konusunda ısrar edecektir.

Açilir Tenteli Bir Pergola Düşündünüz mü ?

Pergolanızın üzerine sabit bir çatı inşa etmenin harika bir alternatifi, bunun yerine geri çekilebilir bir tente kurmaktır. Ekli bir veranda veya güverte örtüsünün yanı sıra bağımsız yapılara kurulum için geri çekilebilir tenteler mevcuttur. Geri çekilebilir bir tente, gölgenin kontrolünü size verecek ve güneş ışınlarının pergolanızın kafesinden süzülmesini engellemek için tentenizi uzatmanıza izin verecektir. Ardından, gölgeye ihtiyaç duyulmadığında, tentenizi geri çekebilecek ve Bioclimatic pergolanızın sağlaması amaçlanan ışık ve gölgenin güzelliğinin tadını çıkarabileceksiniz.
Teraslar, pencereler ve bağımsız yapılar için yüksek kaliteli, sipariş üzerine yapılan açılır kapanır pergola tentelerin lider üreticisidir. Geri çekilebilir tentelerimiz, sağlam, hava koşullarına dayanıklı çerçeveler ve uzun yıllar boyunca küflenmeye ve solmaya karşı dayanıklı, yüzde 100 solüsyonla boyanmış sentetik kumaş kullanılarak üretilmiştir. Ayrıca, motorlu veya manuel çalıştırma seçiminiz de dahil olmak üzere çeşitli seçenekler sunuyoruz. İhtiyaçlarınızı karşılamak için ideal gölge ürününe sahip olduğumuzdan eminiz.