Motorlu Pergola Sistemleri

Pergola kelimesi Latince fringe kelimesinden gelen pergula kelimesinden gelmekte olup, İtalyancada pergola gölgelik anlamına gelen bir kelimedir

Motorlu Pergola Sistemleri

Pergola kelimesi Latince fringe kelimesinden gelen "pergula" kelimesinden gelmekte olup, İtalyancada "pergola" gölgelik anlamına gelen bir kelimedir. İtalyanca aracılığıyla tüm dünyada aynı ifadeyi barındıran evrensel bir kelime haline geldikten sonra. Pergola tente sistemi sayesinde yatay, bükümlü ve şekilli açıklık çatıdaki kapaklarla kapatılır.
Pergola tente sistemi yazın sizi güneşten korur, açılır kapanır çatıyı ve su geçirmez yağmurluğu yağmurlu havalarda yanınızda yağmurdan korur. Dilerseniz sisteminizin etrafını camlı Bioclimatic pergola kapattırıp kapattırıp, tente sisteminizi kış bahçesine çevirebilirsiniz.. Böylece kış aylarında da açık alanda olduysa tentenizin altındaysa çardak gibi bahçenizin keyfini çıkarabilirsiniz. Verandanızda veya soğuktan etkilenmeyen balkonunuzda kışın keyfini çıkarın.

Açık havada yaşamanın yaygınlaşmasıyla birlikte dışarıda vakit geçirmeyi daha keyifli hale getiren ürünler geliştirilmiştir. Birçok geleneksel dış mekan yaşam ürünü, bir alanda üstünlük sağlarken diğerlerinde eksiktir. Geleneksel pergolalar işlevseldir ancak tüm hava koşullarına uygun değildir, kapalı sundurmalar dayanıklıdır ancak çok fazla ışığı engeller. Motorlu motorlu çatı, ihtiyacınız olduğunda gölgeye izin vermek, elementlerden korunmak veya harika bir dayanıklılık sağlarken ferahlatıcı hava akışı sağlamak için tasarlanmıştır. Sınıfının en iyisi bir ürün üreten 14 benzersiz satış özelliğine sahip bir sistem sunuyoruz. motorlu Çatı Pergolası, paslanmaya karşı dayanıklı ekstrüde alüminyum sayesinde güçlü ve dayanıklıdır, ancak dil ve oluk tavan tasarımı ile entegre montaj nedeniyle güzel ve zariftir. Ürün Türkiye'de 10 yıllık sınırlı bir yapı garantisi ile üretilmiştir, ve elektronik için 5 yıllık sınırlı garanti. Eşsiz özellikleri ve güzel tasarımıyla, yeni motorlu motorlu Çatı Bioklimatik Pergolanızı ve sunduğu üstün dış mekan yaşam deneyimini seveceğinizden eminiz.